fbpx

Aanbod.

Jij, je leven en je business zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit weten geeft je de keuze om je mooiste mooiste leven en business te creëren. Om ownership te pakken voor je eigen geluk.

Verbind meer met je unieke zelf om vanuit daar te groeien. Liefdevol Leiderschap te ontwikkelen, voor jezelf en anderen. Want, wanneer je leeft vanuit jouw mooiste zelf, maak je vanzelf impact op de wereld om je heen.

ONLINE TRAINING – WERKEN AAN JE DROOMBUSINESS

LIEFDEVOL LEIDERSCHAP PROGRAMMA

LIFE & BUSINESS DESIGN VIP-DAG

NLP +REIKI SESSIE

Gratis droomgesprek.

Wil je strategisch sparren over jouw Beautiful Life & Business en ontdekken hoe je jouw droom waar kunt maken? Vraag dan een gratis droomgesprek aan. Ik selecteer elke maand twee mensen om een gratis droomgesprek mee in te plannen.

Investering: € maatwerk

Voor als je maximale aandacht wilt.

My Beautiful Life
VIP coaching

Wil je niet werken volgens een vast programma, maar wil je exclusieve een-op-een coaching die volledig is ingericht op jouw specifieke doelen? Om te bouwen aan jouw leven als geheel? Vol daadkracht en blijvend effect? Wil je een betrokken mentor met stevige ervaring in het ondernemerschap, NLP, concept- en productontwikkeling, (interne en externe) branding, marketing en strategie? Een mentor die je contact laat maken met je hart en ziel met intuïtieve coaching, holisme, Reiki, energiewerk en healing? Kies dan voor deze VIP coaching waarin we samen je leven en je business upgraden. Waarin je leert om te verbinden met je eigen-wijsheid en stuurt vanuit jouw intuïtie, zodat je je eigen coach wordt. Plan een kennismaking om jouw persoonlijke traject te bespreken. 100% maatwerk, voor een periode van minimaal 3 maanden.

Dit traject vraagt serieuze toewijding van ons allebei. We moeten volledig in elkaar geloven. Daarom hebben we eerst een kennismakingsgesprek om te bepalen of dit traject het beste past.

  • Voor next level ondernemers
  • Voor meer bewustzijn en innerlijke vrijheid
  • Een betrokken mentor en expert die écht met je meebouwt
  • Intensief en effectief – van dromen naar waarmaken
  • Volledig afgestemd op wat je nodig hebt
  • Holistische transformatie
  • Met gegarandeerde fun-factor, zodat het leren en doen makkelijker wordt
  • Zeer exclusief: alle aandacht voor jou
  • Voor een duur van minimaal 3 maanden

Volg @mybeautifullife 

Instagram feed

MY BEAUTIFUL LIFE

Velddijksestraat 4
6627 KD Maasbommel
T. 0633200300