fbpx

Je Ikigai Business model

In 5 weken naar een

succesvolle business vanuit je essentie

We starten op vrijdag 28 augustus:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wat zou het voor jou betekenen als je onderneemt vanuit je werkelijke essentie? Dat je datgene doet waar je het meest gelukkig van wordt en waar je ontzettend goed in bent, terwijl je de wereld een stukje mooier maakt en daar ook nog eens geld mee verdient? 

Voel je dat je voor een kruispunt staat en vraag je jezelf af: “Ga ik door met wat ik deed? Of neem ik dit moment als kans om dingen anders te doen? En wat is dat anders dan? Welke weg moet ik nemen?” 

Voel je dat je een andere afslag wil nemen om je hart te volgen, maar je weet niet precies hoe? Wil je meer innerlijke rust, flow en vrijheid ervaren? Deze training is speciaal gemaakt om je daarbij te helpen.

HERKEN JIJ JE HIERIN?

 • Je verlangt naar meer balans, geluk en voldoening in je werk
 • Je wilt meer vanuit je hart en ziel ondernemen
 • Je wilt je ‘eigen ik’ ontdekken en aan de wereld laten zien
 • Je wilt je unieke zelf laten zien in jouw business
 • Je wilt met meer energie en meer in flow ondernemen
 • Je voelt dat dit hét moment is om de dingen anders te doen
 • Je voelt het verlangen om bij te dragen aan een betere wereld
 • Je wilt jouw echte roeping vinden en er een bloeiend bedrijf van bouwen

 

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.

Confucius 

 

HOE ZOU HET ZIJN? 

Hoe zou het zijn als je je verbindt met je innerlijke wijsheid, de kern van wie je bent en vanuit daar een bloeiend bedrijf opbouwt? Een bedrijf die de wereld voor jezelf en anderen mooier maakt.

Uit ervaring weet ik niet alleen dat het kan, maar weet ik ook hoe je dit doet. Met 8 jaar ondernemerschap en de creatie van verschillende bedrijven leef ik zelf ook vanuit mijn ikigai. Vol innerlijke balans, rijkdom en geluk. Ik leef mijn mooiste leven en gun dit iedereen. Het is ons geboorterecht om te leven vanuit wie we in werkelijkheid zijn. Om onder alle lagen van conditionering en wat we denken wie we moeten zijn uit te komen en de wereld mooier te maken met jouw stralende licht.

Je Ikigai-Businessmodel – In 5 stappen naar een succesvolle business vanuit jouw essentie is een 5 weekse training geïnspireerd op de Japanse levensfilosofie ‘ikigai’. Ikigai staat voor ‘je reden van bestaan’ en gaat uit van de magische balans tussen doen wat goed is voor jou en voor de wereld om je heen. En daar ook nog eens voor betaald worden! Klinkt goed, toch? Samen met bewezen business strategie modellen giet je jouw reden van bestaan in een concreet businessplan en plan van aanpak om het ook echt waar te maken.

WAT IS IKIGAI?

Ikigai is een Japanse filosofie en staat voor ‘de zin van het leven’. Zeker in deze tijd, waarin we allemaal massaal voor een crossroad staan zinvol om over na te denken. Hoe wil jij de rest van je leven leven? Welke keuzes maak je vandaag die leiden naar een leven vol vervulling?

Ikigai gaat om het vinden van de juiste balans, that perfect spot where magic happens, de sleutel voor geluk en voldoening. Volgens de Japanse filosofie hebben wij allemaal minimaal 1 ikigai in ons, die door tijd en persoonlijke groei kan veranderen. Ikigai is een puzzel van 4 componenten: 

 • Passie
 • Missie
 • Roeping
 • Beroep

Je gaat op zoek naar waar deze componenten elkaar overlappen en zo uitkomen tot een magisch midden, waar alles samensmelt. Daar zit je ikigai, jouw unieke purpose.

Voor wie is deze training?

Deze training is voor als je wil beginnen met ondernemen, maar ook als je het gevoel hebt dat je niet lekker in je magic zone zit. Voor als je op automatische piloot onderneemt, maar de bezieling mist. Als je je echte roeping wil vinden en de dingen meer vanuit verbinding met jezelf wil doen. Meer verbinding met je hart en ziel, en daarmee de wereld mooier te maken.

Dit is het moment om écht vanuit je essentie te ondernemen. 

TIJDENS DE TRAINING LEER JE

 • Wat Ikigai betekent en waarom we er allemaal minimaal eentje hebben
 • Wat je grootste passies zijn en hoe je deze kunt ontplooien
 • Wat je superpowers zijn en hoe je deze inzet
 • Wie jouw ideale klant is en hoe je meer van waarde kunt zijn voor hen
 • Hoe je jouw passie, superpowers en ideale klant in een sterk, concreet businessplan giet
 • Hoe je van jouw businessplan stapsgewijs werkelijkheid maakt
 • Om te geloven in jouw ongekende creatiekracht om het ook te doen

En dit proces hoef je niet alleen te doen, want ik geloof in de waarde van iemand hebben die naast je staat en je aanmoedigt. Daarom word je onderdeel van de Facebook community met gelijkgestemden, weekchallenges en iedere week een live Q&A door mij om je te helpen de juiste stappen te zetten.

We gaan van start op 28 augustus 2020.

Meld je nu aan voor € 297,- met als extra bonus een coach call van 30 minuten aan het eind van de training om je extra op weg te helpen! 

  Willen mensen wel betalen voor mijn passie?

  ​Reken maar dat mensen je ervoor willen betalen! In deze training ontdek én verfijn wie jouw ideale doelgroep is en kom je erachter wat hij of zij nodig heeft en naar verlangt. Hiermee maak je een gouden match tussen wat jouw doelgroep nodig heeft en wat jij te bieden hebt. Er is een shift gaande waarin waarde en authenticiteit elke dag belangrijker worden. 

  De wereld zit absoluut op jouw mooie roeping te wachten!

  Deze training start op vrijdag 28 augustus. Deze vijfweekse training kost € 297,-.

  Wat klanten zeggen

  “Wat ik bijzonder aan jou vind, is dat je altijd positief weet te inspireren. Je bent eerlijk, enthousiast, inspirerend en echt een hartverwarmend mens!”

  Vera van The I-Brow Factory

  “Jij geeft mensen vleugels. En het bijzondere is, zonder jezelf de hemel in te prijzen. Jij legt de kracht volledig bij de ander.”

  Mariska van Mariskavandam.nl

  “Ik heb je ervaren als een mooi inspirerend mens. Positief in elk woord en zet je aan tot mooie plannen en realisatie hiervan.”

  Trudi van True Beauty

  “Je leert me om financiële doelen na te streven. Dat je het dus echt ook voor jezelf moet doen. Je werkt voor een betere wereld maar ook een betere eigen wereld.

  Edyta van House of Green

  Marjolijn is iemand vol energie en positiviteit. Dat werkt bijzonder aanstekelijk. Ze is scherp op het ‘waarom’ en vertaalt dat naar mogelijkheden.

  Vanya van Flueres

  Marjolijn is eerlijk, oprecht en een coach met een ontzettende inspirerende creatieve geest. Ik heb helder waar ik nu sta en waar ik de komende jaren wil staan.

  Robin van Salon Jij

  Met deze 5 weekse training krijg je:

  • Een super waardevolle training waarin je antwoord vindt op een van de belangrijkste levensvragen: Wat wil ik écht en hoe kan ik hier een business van maken?
  • Wanneer je op tijd je aanmeldt: een coachcall van 30 minuten om je extra guidance en een boost te geven.
  • Elke week een nieuw werkboek en opdrachten in je mail om jouw Ikigai te vinden
  • Jouw ikigai (je werkelijke essentie) in een helder en daadkrachtig businessmodel
  • Een concreet actieplan voor de volgende stappen
  • Support van de Facebook Community
  • Wekelijkse brainstorm met mij in de Facebook Community

   

   

   

   

  BONUS 1

  Je ontvangt na de training een coach call van 30 minuten om je die extra boost en guidance te geven!

  BONUS 2

  Je ontvangt een My Beautiful Notebook om elke dag te reflecteren, goede ideeën vast te houden en zo jouw proces goed te volgen.

  Veelgestelde vragen

  ​Gaan mensen wel betalen voor mijn roeping?
  Absoluut! In deze training ontdek en verfijn wie jouw ideale doelgroep is en kom je erachter wat hij of zij nodig heeft en naar verlangt. Hiermee maak je een gouden match tussen wat jouw doelgroep nodig heeft en wat jij te bieden hebt. Er is een shift gaande waarin waarde en authenticiteit elke dag belangrijker worden. De wereld zit dus zeker op jouw mooie roeping te wachten 🙂

  Voor wie is deze training?
  Deze training is voor (want to be) ondernemers die echt aan de slag willen met zichzelf. Die het beste uit zichzelf willen halen en dit moment zien als kans om dat te bereiken. Voor als je wil beginnen met ondernemen, maar ook als je het gevoel hebt dat je niet in je magic zone zit. Als je op automatische piloot onderneemt, maar de bezieling mist. Als je je echte roeping wil vinden en de dingen meer vanuit verbinding met jezelf wil doen. Meer verbinding met je hart, je ziel en je werkelijke zelf, en daarmee de wereld mooier te maken.

  Voor wie is deze training niet?
  Voor mensen die niet in zichzelf willen investeren om te groeien. Die tevreden zijn met de status quo en niet willen werken aan hun eigen ontwikkeling. Als je het prima vindt om op feestjes te zeuren hoe saai en vervelend je werk is. Of als je het heerlijk vindt om niet te weten wat je wilt 😉

  Wat is de tijdsinvestering van de training?
  Gemiddeld investeer je 3-4 uur per week in de training en de opdrachten. Wil je meer, dan kan dat natuurlijk altijd! Ik zal ook boekentips en andere verdiepingen met je delen.

  Waar vindt de training plaats?
  Het is een online training, dus lekker vanaf je laptop, tablet of telefoon waar je maar wilt!

  Wanneer begint de training?
  Op vrijdag 28 augustus ontvang je per e-mail het eerste werkboek en toegang tot de Facebook community. Vanaf dan zul je iedere week op vrijdag een nieuwe module met werkboek ontvangen.

  Hoe lang duurt de training?
  De training duurt 5 weken. Iedere week ontvang je automatisch per mail een nieuwe module.

  Kan ik de training op mijn eigen tempo doorlopen?
  Ja en nee… Het is een online training, waarin je zelf bepaalt op welke dag en tijd je ermee aan de slag gaat. De training duurt in totaal 5 weken waarin we als groep iedere week aan de slag gaan met een nieuwe module. Als je mee wil doen met de groep en echt het maximale eruit wil halen, zorg dan dat je iedere week de module doorloopt en aanwezig bent in de community. 

  Wat heb ik nodig voor de training?
  Voor deze online training heb je een laptop, tablet of telefoon nodig en een werkende internetverbinding. Daarnaast heb je wat extra zaken nodig als een notitieboekje, grote vellen, stiften, pennen, magazines, lijm, etc. Het wordt een actieve training!

  Waar is de Facebook Community voor?
  De Facebook Community is er om elkaar te inspireren en te helpen. Samen met de deelnemers van de training zit je in hetzelfde leerproces, en niets is fijner om support te krijgen van gelijkgestemden. Daarnaast kom ik ook wekelijks live voor een brainstorm in de groep en lanceer ik regelmatig challenges. 

  Ik wil meer begeleiding, wat kan ik doen?
  Vraag eerst of de Facebook Community je kan helpen, want doordat zij in hetzelfde proces zitten, weten zij uit ervaring misschien wel het juiste antwoord. Ook kom ik iedere week live waarbij je vooraf vragen kunt indienen. Dus ook dan kun je specifieke begeleiding krijgen.