fbpx

Werken aan je droomleven

Ontdek in 5 stappen hoe je kunt werken aan je droomleven, zodat je dagelijks uit je bed springt om je leven te gaan leven. Ontdek waar je goed in bent en hoe je deze positieve energie & passie in kunt zetten voor een succesvol bedrijf. 

Herken je dit?

 • Je verlangt naar meer balans, geluk en voldoening in je werk
 • Je wilt meer vanuit je hart en ziel ondernemen
 • Je wilt je ‘eigen ik’ ontdekken en aan de wereld laten zien
 • Je wilt je unieke zelf laten zien in jouw business
 • Je wilt met meer energie en meer in flow ondernemen
 • Je voelt dat dit hét moment is om de dingen anders te doen
 • Je voelt het verlangen om bij te dragen aan een betere wereld
 • Je wilt jouw echte roeping vinden en daar een bloeiend bedrijf van bouwen

Zal ik je iets verklappen?

Het is heel normaal dat je je zo voelt. Helemaal in deze tijd. Maar zo hoef jij je niet te voelen. Het betekent dat je van je pad geraakt bent en dingen bent gaan doen die niet overeenkomen met je essentie. Dat is niet zo gek met al die prikkels in de buitenwereld. Je raakt snel afgeleid van alle nieuwe dingen en vergeet dan waar het om gaat: je essentie.

Ik begrijp het heel goed, want ook ik heb dit. Dat ik afgeleid word door allerlei nieuwe projecten, mensen waarmee ik kan en wil samenwerken of het gevoel om me klein te houden omdat de buitenwereld iets anders van me verlangt. 

Toch weet je vaak dat wat je nu aan het doen bent, niet meer past bij wie je bent. Je groeit en daar horen andere dingen bij. 

Ik vind het daarom fijn om regelmatig bij mijzelf in te checken. Een soort APK. Leef ik nog volgens mijn ikigai of ben ik van het pad geraakt? 

‘Mijn ikigai?’ zul je je misschien afvragen. Ja, deze Japanse filosofie dat staat voor ‘de zin voor het leven’ helpt je om te kijken naar de essentie. Waarom ben jij op de wereld gezet en wat is jouw doel in de wereld? 

Ikigai gaat om het vinden van de juiste balans, that perfect spot where magic happens, de sleutel voor geluk en voldoening. Volgens de Japanse filosofie hebben wij allemaal minimaal 1 ikigai in ons, die door tijd en persoonlijke groei kan veranderen.

Met ruim 8 jaar ondernemerschap en de creatie van verschillende bedrijven leef ik vanuit mijn ikigai. Vol innerlijke balans, rijkdom en geluk. Ik leef mijn mooiste leven en gun dit iedereen. Het is ons geboorterecht om te leven vanuit wie we in werkelijkheid zijn. Om onder alle lagen van conditionering en wat we denken wie we moeten zijn uit te komen en de wereld mooier te maken met jouw stralende licht.

Dit gun ik jou ook. Ik wil jou alle tijd, geld en energie besparen die ik zelf heb geïnvesteerd om tot alle kennis te komen die in deze training gebundeld is. Ik wil jou het ticket voor je mooiste leven aanbieden, voor een lagere investering dan ik zelf heb betaald, omdat ik jou een mooier leven gun. 

Deze Online Training zorgt ervoor dat je weer uit je bed springt om aan je dag te beginnen. Je gaat staan voor je roeping en wat jij deze wereld te bieden hebt. Je gaat ruimte creëren, essentiële keuzes maken en je bedrijf zo inrichten dat het je vervult met plezier. Dat het ondernemen (weer) licht en vrij voelt en je creativiteit en energie groeit. Je maakt de wereld een stukje mooier met jouw prachtige missie! En met de tools, kennis en coaching op business niveau leer je jouw missie te verpakken in een krachtig aanbod dat perfect aansluit bij de behoefte van jouw ideale klant.

Dat doen we op basis van de Ikigai filosofie wat bestaat uit 4 componenten: 

 • Passie
 • Missie
 • Roeping
 • Beroep

That’s it. Deze 4 componenten vormen de kern van jouw essentie. Jouw energie om je mooiste leven te leiden.

Als je je al een tijdje aan het afvragen bent wat nu jouw rol is op deze wereld en waar jouw plek is, dan is het nú de tijd om de regie weer te pakken over jouw leven. Hoe je dat doet? Door te leven vanuit je ikigai en ik ga je daarbij helpen.

“Alles begint bij jou.”

Over Marjolijn 

Als ik zou luisteren naar de labels die de buitenwereld op mij plakte, was ik nooit opgebloeid. Al vanaf jongs af aan leerde ik luisteren naar mezelf. Naar m’n eigen-wijsheid en intuïtie. Ik leerde, door -soms heel hard- vallen en opstaan, wat wel én niet goed voor me was. En dat het afwijken van de norm juist een blessing is, hoe lastig soms ook.

Toen ik ouder werd, ging ik me steeds meer richten op de buitenwereld. Op wat ‘normaal’ was. Keihard presteren, doelgerichtheid, knallen, ongekende wilskracht, slim denken, m’n mening geven en lekker opvallen door m’n enthousiasme en daadkracht. Vanuit het hoofd was ik – onbewust – mezelf aan het aanpassen aan m’n omgeving. Het bracht me heel ver, maar een groot deel van mij bleef onbenut. Hoe stoer en succesvol ik in de wereld van ratio ook was, het vergde pas echt moed om te verzachten. Om te zakken naar m’n hart en m’n volledige zelf te omarmen. In alle kwetsbaarheid. Om in het licht te stappen met wie ik in essentie ben.

Het lijkt ook makkelijker om in het hoofd te blijven. Lekker veilig. Niemand vond me zweverig of vaag en ik hoefde de zachte kanten van mezelf niet te laten zien. Stiekem was ik spiritueel en een voeler, alleen paste dat niet bij mijn nuchtere aanpakkersmentaliteit. Dacht ik.

Maar met die aanpak verspilde ik ongemerkt veel energie. En bleef zoveel potentieel onbenut.

Nadat ik in m’n volledige zelf stapte, met alle mooie crazy eigenschappen, ontstond meteen ruimte. Des te meer je jezelf bent, des te simpeler alles wordt. En-en, dat is juist waardevol. Ik ging mijzelf, mijn leven en business opnieuw designen, waarmee de basis van wie ik werkelijk ben stevig werd geworteld. En ik met mijn unieke zelf anderen kan helpen.

“Nadat ik in m’n volledige zelf stapte, met alle mooie crazy eigenschappen, ontstond meteen ruimte.”

“Ik deed mee met de Ikigai training omdat ik niet meer happy was met de manier waarop het ging met de salon. Ik had geen plezier meer in het werk en was mijn doel kwijt. Marjolijn is altijd heel positief en inspirerend en ik wist dat zij de persoon zou zijn om mij weer de juiste richting in te sturen.”

Laura van Salon Beautify

Online Training: Je ikigai businessmodel in 5 weken

t.w.v. € 399,-

In deze krachtige online training ga jij niet alleen op zoek naar je ikigai, maar vind je ‘m ook. Je ontdekt waar jouw magische punt ligt waar alles samen komt. En vanuit daar maak je een professioneel, goed doordacht businessmodel en een concreet actieplan om succesvol vanuit jouw roeping, passies en superpowers te gaan ondernemen. De gemiddelde duur van deze training is 5-7 weken.

Aansluitende coach call 

t.w.v. € 97,-

 Je ontvangt na afronding van de training een coach call van 30 minuten om je die extra boost en guidance te geven! Via Zoom gaan we jouw Ikigai bespreken en kijken we waar we het nog kunnen aanscherpen.

Brainstormsessies

Levenslang toegang tot brainstormsessies 

t.w.v. € 999,- 

Je hebt toegang tot de besloten Facebookgroep waar je aansluiting vindt bij de andere Ikigai deelnemers. Hier kun je al je vragen stellen  Elke eerste dinsdagavond is daarnaast een brainstormsessie op inschrijving waarbij je samen met Marjolijn kunt sparren over de dingen waar je tegenaan loopt. De deelnemers vinden dit ontzettend waardevol om zo op hun pad te blijven! 

Totale waarde:  1495,- EUR

Doe nu mee voor geen 1495 EUR maar…

Tijdelijk 149,- EUR

Willen mensen wel betalen voor mijn passie?

​Reken maar dat mensen je ervoor willen betalen! In deze training ontdek én verfijn wie jouw ideale doelgroep is en kom je erachter wat hij of zij nodig heeft en naar verlangt. Hiermee maak je een gouden match tussen wat jouw doelgroep nodig heeft en wat jij te bieden hebt. Er is een shift gaande waarin waarde en authenticiteit elke dag belangrijker worden. 

De wereld zit absoluut op jouw mooie roeping te wachten!

“Ik ga het toch nog maar even zelf proberen!”

Iets dat veel van mijn klanten denken. Maar ga je het ook daadwerkelijk zelf proberen? En heeft het je tot nu toe opgeleverd wat je wilde?

Als je niks blijft doen dan vind je misschien nooit je essentie. En blijf je in deze energiezuigende sleur hangen waarvan je weet dat het niet gezond is. Misschien kom je zelfs wel in een burnout als je nu niet gaat kijken waar je wel écht happy van wordt.

Hieronder twee klanten van de Ikigaitraining die op hetzelfde punt stonden als waar jij nu staat. Wat vinden zij van de Ikigai training?

“Wat een waardevolle training, echt een eye opener! Dankjewel Marjolijn voor jouw liefdevolle schop onder mijn kont. Je hebt het echt voor elkaar gekregen om tot de essentie te komen. Wat is nou echt belangrijk en wat wil ik? Ook: wat heb ik daarvoor nodig? Jij kan als beste helpen om op al deze vragen het antwoord te krijgen. Bedankt voor de power fuel die je me hebt gegeven voor nieuwe kansen en mogelijkheden!”

Ilona van Liv Skin Care

“Net naast mijn kern zat ik. Je weet wat je wil en wat je te doen hebt en toch er net naast zitten. Door deze training kwam ik in mijn kern, het werd scherp. De manier van kijken raakt de onderwerpen die belangrijk zijn in je leven en dus in je bedrijf. Stap voor stap dat helder te krijgen maakt je stevig in je kern. Een super waardevolle training die mij vleugels heeft gegeven en ook heel praktisch is. Een cadeau aan mezelf en dankbaar dat Marjolijn dit heeft gecreëerd!” 

Marije van Elements of Me

Dit krijg je:

 

 •  De Online Training ‘In 5 stappen werken aan je droomleven’ t.w.v. € 399,-
 • Aansluitende coach call t.w.v. € 97,-
 • Levenslang toegang tot brainstormsessies – t.w.v. € 999,-

Totale waarde:  1495,- EUR

Ik ben al 8+ jaar aan het ondernemen en heb tijdens het ondernemen, maar ook zeker daarvoor zoveel tijd, geld en energie gestoken om deze kennis te vergaren. De prijs die jij betaalt is een schijntje, bovendien help ik je middels de coach call en de brainstormsessies om echt jouw droomleven te gaan leven. Dat wil toch iedereen? Ik gun het jou ook zo!

Het innerlijke werk eerst - My Beautiful Life

Totale waarde:  1495,- EUR

Doe nu mee voor geen 1495 EUR maar…

Tijdelijk 149,- EUR

Oke, maar…

 

Wat is Ikigai nu eigenlijk?

Ikigai is een Japanse filosofie en staat voor ‘de zin van het leven’. Zeker in deze tijd, waarin we allemaal massaal voor een crossroad staan zinvol om over na te denken. Hoe wil jij de rest van je leven leven? Welke keuzes maak je vandaag die leiden naar een leven vol vervulling?

Ikigai gaat om het vinden van de juiste balans, that perfect spot where magic happens, de sleutel voor geluk en voldoening. Volgens de Japanse filosofie hebben wij allemaal minimaal 1 ikigai in ons, die door tijd en persoonlijke groei kan veranderen. Ikigai is een puzzel van 4 componenten: 

 • Passie
 • Missie
 • Roeping
 • Beroep

Je gaat op zoek naar waar deze componenten elkaar overlappen en zo uitkomen tot een magisch midden, waar alles samensmelt. Daar zit je ikigai, jouw unieke purpose.

Voor als je meer rust en vrijheid wilt ervaren, omdat je alleen nog maar dat doet wat écht bij je past. 

Als je je echte roeping wil vinden en de dingen meer vanuit verbinding met jezelf wil doen. Meer verbinding met je hart, je ziel en je werkelijke zelf, en daarmee maak je de wereld mooier.

Is deze training wel voor mij?

Deze training is voor als je wil beginnen met ondernemen, maar ook als je het gevoel hebt dat je niet in je magic zone zit. Als je op automatische piloot onderneemt en de bezieling in wat je doet mist. 

Voor als je meer rust en vrijheid wilt ervaren, omdat je alleen nog maar dat doet wat écht bij je past. 

Als je je echte roeping wil vinden en de dingen meer vanuit verbinding met jezelf wil doen. Meer verbinding met je hart, je ziel en je werkelijke zelf, en daarmee maak je de wereld mooier.

Ik zie dat er ook een boek is van ikigai, kan ik dat niet gewoon lezen?

Dat is sowieso een goed idee! Ik pak de boeken er zelf ook nog regelmatig bij om dingen opnieuw te lezen en te reflecteren. 

Maar wil je de kennis echt integreren en jezelf transformeren, dan past deze training bij je. Naast dat deze training nog zoveel meer kennis en tools bevat die je niet in de boeken terug leest, zijn de groep van gelijkgestemden én ik als coach de extra stok achter de deur! Kennis kun je tegenwoordig overal vinden, als je genoeg zoekt. Maar hoe je het implementeert maakt het verschil!

Wat ga ik leren in de ikigai training en wat levert het me op?

Wow, waar moet ik beginnen?! In deze training ga je leren om te kiezen voor jezelf. Voor wat jij écht belangrijk vindt en past bij wie jij bent. Wie jij wilt zijn. Je leert meer te sturen vanuit je innerlijke eigen-wijsheid.

Je gaat staan voor je roeping en wat jij deze wereld te bieden hebt. Je gaat ruimte creëren, essentiële keuzes maken en je bedrijf zo inrichten dat het je vervult met plezier. Dat het ondernemen (weer) licht en vrij voelt en je creativiteit en energie groeit. Je maakt de wereld een stukje mooier met jouw prachtige missie! En met de tools, kennis en coaching op business niveau leer je jouw missie te verpakken in een krachtig aanbod dat perfect aansluit bij de behoefte van jouw ideale klant.

Gaan mensen wel betalen voor mijn roeping?

Absoluut! In deze training ontdek en verfijn je wie jouw ideale doelgroep is en kom je erachter wat hij of zij nodig heeft en naar verlangt. Hiermee maak je een gouden match tussen wat jouw doelgroep nodig heeft en wat jij te bieden hebt. Er is een shift gaande waarin waarde en authenticiteit elke dag belangrijker worden. De wereld zit dus zeker op jouw mooie roeping te wachten 🙂

Ik heb het al zo druk met al mijn plannen en ideeën, hoeveel tijd kost deze training?

Het is een online training, waarin je zelf bepaalt op welke dag en tijd je ermee aan de slag gaat. De training duurt in totaal 5 weken waarin je iedere week aan de slag kan gaan met een nieuwe module. Natuurlijk kun je de training geheel in je eigen tempo doorlopen. Je houdt een jaar toegang, dus dat zou tijd genoeg moeten zijn. Toch? 😉 

Als je mee wil doen met de groep en echt het maximale eruit wil halen, zorg dan dat  aanwezig bent in de community en bij de maandelijkse brainstorms.

Ik wil niet bijdragen aan een mooiere wereld, past deze training dan wel bij mij?

Nee, deze training is echt voor ondernemers die goed willen doen. Die positieve impact willen maken en vanuit het hart willen ondernemen. “Wie goed doet, goed ontmoet.” 

Het is voor ondernemers een optimale balans zoeken tussen geven en ontvangen. Als je alleen gefocust bent op geld en ‘what’s in it for me’, dan is deze training niet geschikt voor je 😉 In deze training ga je namelijk voor een win-win-win situatie. Voor jezelf, de ander en het grotere geheel.

Maar, hoe mooi zou het zijn als je iedere dag iets doet wat impact maakt? Waarmee je de wereld een stukje mooier maakt, voor jezelf én anderen?

Waar vindt de training plaats?

Het is een online training, dus lekker vanaf je laptop, tablet of telefoon waar je maar wilt!

Wanneer begint de training?

Je kunt op ieder moment en op je eigen tempo meedoen aan deze training. Dus: de training begint nu als het goed voelt voor je 😉

Ik wil meer begeleiding, wat kan ik doen?

Vraag eerst of de Facebook Community je kan helpen, want doordat zij in hetzelfde proces zitten, weten zij uit ervaring misschien wel het juiste antwoord. Ook kom ik iedere maand live waarbij je vooraf vragen kunt indienen. Dus ook dan kun je specifieke begeleiding krijgen.

En wil je extra coaching van me ontvangen, dan verwijs ik je met liefde naar mijn aanbod.