Over Marjolijn

In een notendop.

Over mij

Als ik zou luisteren naar de labels die de buitenwereld op mij plakte, was ik nooit opgebloeid. Al vanaf jongs af aan leerde ik luisteren naar mezelf. Naar m’n eigen-wijsheid en intuïtie. Ik leerde, door -soms heel hard- vallen en opstaan, wat wel én niet goed voor me was. En dat het afwijken van de norm juist een blessing is, hoe lastig soms ook.

Toen ik ouder werd, ging ik me steeds meer richten op de buitenwereld. Op wat ‘normaal’ was. Keihard presteren, doelgerichtheid, knallen, ongekende wilskracht, slim denken, m’n mening geven en lekker opvallen door m’n enthousiasme en daadkracht. Vanuit het hoofd was ik – onbewust – mezelf aan het aanpassen aan m’n omgeving. Het bracht me heel ver, maar een groot deel van mij bleef onbenut. Hoe stoer en succesvol ik in de wereld van ego’s en ratio ook was, het vergde pas echt moed om te verzachten. Om te zakken naar m’n hart en m’n volledige zelf te omarmen. In alle kwetsbaarheid. Om in het licht te stappen met wie ik in essentie ben. Een Liefdevol Leider naar mezelf en anderen te zijn.

Het lijkt ook makkelijker om in het hoofd te blijven. Lekker veilig. Niemand vond me zweverig of vaag en ik hoefde de zachte kanten van mezelf niet te laten zien. Stiekem was ik spiritueel en een voeler, alleen dat paste niet bij mijn nuchtere aanpakkersmentaliteit. Dacht ik.

IEDERE DAG KUN JE LEREN EN GROEIEN

Maar met die aanpak verspilde ik ongemerkt veel energie. En bleef zoveel potentieel onbenut.

Nadat ik in m’n volledige zelf stapte, met alle mooie crazy eigenschappen, ontstond meteen ruimte. Des te meer je jezelf bent, des te simpeler alles wordt. En-en, dat is juist waardevol. Ik ging mijzelf, mijn leven en business opnieuw designen, waarmee de basis van wie ik werkelijk ben stevig werd geworteld. En ik met mijn unieke zelf anderen kan helpen.

Het leven heeft me zoveel geleerd. En ik leer nog steeds. Dat is het mooie ervan: iedere dag kun je groeien en werken aan je doelen. Ze weer verleggen. En ook juist bewust ‘zijn’ in het moment. De dingen doen in jouw tempo, omdat dat echt het beste werkt.

DE KRACHT VAN HET GEHEEL

Inmiddels ben ik 9 jaar ondernemer en heb ik meerdere bedrijven opgericht. Als geboren ondernemer, marketing-communicatie en branding strateeg, creative thinking facilitator, Master in NLP en Master-Teacher in 6 soorten Reiki,  combineer zo de Oosterse filosofie en helend energiewerk met het Westerse pragmatisch, zakelijk denken en gedragsverandering.

Ik geloof juist in de kracht van het geheel.
Het hoofd (=denken)
Het hart (=voelen) en
De ziel (=weten) 

Je dualiteiten omarmen, zodat er eenheid ontstaat. Hiermee leef je vanuit rust, flow en vertrouwen. Dat is de kracht van Liefdevol Leiderschap.

LEVENSLANG PLEZIER

Mijn mentorstijl is chronisch positief, enthousiast, aanmoedigend, liefdevol, betrokken, soms scherp en altijd eerlijk. En veel lachen, vind ik erg belangrijk.  Ik werk met branding, marketing en business strategie, mannelijke en vrouwelijke energie, NLP, het bewuste en onbewuste, healing en spiritualiteit. Mijn doel is om jou te leren naar je intuïtie te luisteren. Volledig in jezelf te geloven. Om je sterk te verbinden met je hart, hoofd en ziel. Een laag (of meer) dieper te gaan. Niet of, of maar én, én. Belemmerende patronen doorbreken. En op je eigen-wijsheid sturen. Een betere coach dan jijzelf is er niet, want jij weet – bewust of onbewust – precies wat je wil en wat je daarvoor nodig hebt. Daarbij leer je hoe je jouw business inricht zodat deze past bij hoe jij wil leven. Coaching waar je levenslang plezier van hebt!

Life & Business Design

Alles wat je wilt begint bij jou als persoon. Met bewust te kiezen wie jij bent en wat het beste bij jou past. En om vanuit daar te ontwikkelen en een vervuld en gelukkig leven te leiden. Compleet jezelf te zijn. Liefdevol Leiderschap te tonen. Voor jezelf en de wereld om je heen. Dat is het mooiste wat er is. En het is mijn missie om je daarbij te helpen.

BALANS

Jij bent je bedrijf. En toch is je bedrijf slechts een onderdeel van je leven. De juiste balans vinden zorgt voor flow en innerlijke rust.

DAADKRACHT

Zonder actie blijven dromen slechts dromen. Vol energie en met een praktische aanpak ga je het ook echt doen!

GROEI

Je bent nooit klaar met groeien als mens. Geniet van het altijd willen leren en hoe dit jou als mens verrijkt, op alle vlakken.

VERBINDING

Verbinding met je eigen-wijsheid. Hoofd, hart en ziel. Zuiver en in balans. Ontdek dat alle antwoorden al in je zitten.

Gratis groeigesprek.

Alles is mogelijk

Wil je strategisch sparren over jouw Beautiful Life & Business en ontdekken hoe je jouw droom waar kunt maken? Vraag dan een gratis groeigesprek aan. Ik selecteer elke maand twee mensen om een gratis groeigesprek mee in te plannen.

Dit zeggen klanten over mij.

‘JIJ BENT VEEL MEER DAN JE BUSINESS’

Het is een intensief traject, en soms ook wel confronterend. Ik heb geleerd dat groeien soms ook een stapje opzij doen is. En dat ik mezelf op 1 moet zetten. Want, als het niet goed gaat met mij, uit zich dit ook in mijn business.

Marjolijn is lief, open en zorgzaam, maar is ook niet bang je de waarheid te zeggen. Ze stelt de juiste vragen en dat heeft me meerdere malen doen verbazen. Ze zorgt ervoor dat je, door die juiste vragen te stellen, je op het juiste pad terecht komt.

Het stukje vrijheid dat ik hierdoor als ondernemer gekregen heb, waardoor ik iets luchtiger en ook strategischer ben gaan kijken naar mijn bedrijf, is de investering meer dan waard.

Ik zal iedere ondernemer die enigzins twijfelt in het ondernemerschap, aanraden om naar Marjolijn te gaan. Zolang ze nog maar wel voldoende tijd voor mij overhoudt!

– Bernadette > Salon Lycka

 

‘JIJ GEEFT MENSEN VLEUGELS’

Met jou sparren is altijd een feestje met duizend ballonnen. Je barst altijd van de creatieve ideeën. Maar wat ik het meest aan jou waardeer is je ongelofelijk positieve karakter. Niets is te gek. En nog sterker, als het niet te gek is, dan maken we het wel te gek. Uren kunnen we samen over het ondernemerschap kletsen en het kan mij nooit lang genoeg duren.

Door jou ga ik altijd weer volledig opgeladen, met nieuwe inspiratie, boordevol energie en als een blij ei naar huis. Je hebt van nature een super fijne vibe om je heen waarmee ik me gewoon graag omring.

Jij geeft mensen vleugels. En het bijzondere is, zonder jezelf de hemel in te prijzen. Jij legt de kracht volledig bij de ander. Ik vind je echt een geweldig mens en ik hou van je.

– Mariska> Mariskavandam.nl

 

‘DIT IS MIJN BESTE INVESTERING OOIT GEWEEST’

Naast mijn huidige bedrijf wilde ik graag een tweede bedrijf op gaan zetten maar wist totaal niet hoe ik dit aan moest pakken. Dankzij Marjolijn is me dit in nog geen halfjaar gelukt. Ik heb alleen maar lovende woorden over voor deze vrouw.

Marjolijn begrijpt je op alle vlakken ze weet je een duidelijk inzicht te geven in je bedrijf. Vanaf de start tot een opening ze zal er altijd voor je zijn. En wat ik bijzonder aan haar vind, is dat ze je altijd positief weet te inspireren.Ze is eerlijk, enthousiast, inspirerend en echt een hartverwarmend mens!

Ze zeggen wel eens dit is een goede investering geweest.. voor mij geldt; het traject met Marjolijn is mijn beste investering ooit geweest =)!

– Vera > The I-Brow Factory

 

‘DUURZAME BRANDSTOF VOOR DE TOEKOMST’

Toen ik bezig was met een ‘next level’ in het communicatievak heeft Marjolijn mij geholpen om mijn missie te vinden: het luisterende gesprek voeren voor een positieve verandering.

In hele korte tijd had ik mijn doelen scherp en zag ik de route met het stappenplan voor me. Het PuurTalk-concept is hieruit voortgekomen, dat echt bij mij past.
Het traject van Marjolijn heeft mij duurzame brandstof gegeven voor de toekomst.

– Climmy > Puur Communicatie

 

‘MARJOLIJN HEEFT ME GEHOLPEN TE GELOVEN IN MIJZELF’

Ik ben bij Marjolijn gekomen omdat ik graag de volgende stap wilde maken. Next level met mijn bedrijf, alleen ik wist niet hoe!  

Marjolijn is iemand vol energie, ze is ontzettend eerlijk, positief maar ook direct. En dat zorgde voor een goede vibe, om echt te kunnen groeien.

Ik geloof weer in mezelf en ik durf nu kleine stappen te maken in mijn eigen tempo. Ik wilde heel groot en zij heeft me geholpen om het in kleine stukken op te delen, zodat ik juist verder kon groeien.

Dus als je iemand zoekt die echt in je gelooft, en iemand die enorme positiviteit heeft om jou naar de next level te brengen, dan moet je bij Marjolijn zijn! 

– Shura > Shura Dance

 

‘MARJOLIJN LEERT JE ECHT JEZELF TE ZIJN’

Naarmate we het traject startte kwam ik erachter dat je business hangt aan wie bent. En zonder dat helder te hebben, kun je ook niet groeien met je business.

Marjolijn leert je echt jezelf te zijn en te groeien op een manier die past bij jou. Ze voelt wie jij als persoon bent en past het coachingstraject daarop aan. Zo wilde ik meer leren over de wet van aantrekking en spiritualiteit en hoe mij dat kon helpen naar succes. Marjolijn vormt zich naar wat je nodig hebt en heeft altijd de juiste antwoorden en kennis om je te laten groeien naar een heel hoog niveau. Zij gaat zoveel dieper, ze kijkt echt naar wie jij bent en wat jij en je business nodig hebben.

Samen met de fijne vibe en om wie zij is, zou je voor Marjolijn moeten kiezen als je echt op jouw manier wilt groeien.

– Lara > Lara Deelt

 

‘MARJOLIJN IS HET LONT DAT JE NODIG HEBT’

Marjolijn is een persoon waarvan je er maar een paar van tegenkomt in je leven. Ze weet op haar kenmerkende manier jou te laten zoeken naar de beste versie van jezelf. Dat doet ze met volle overtuiging, met een enorme dosis creativiteit, enthousiasme en vooral een aanstekelijke blijheid.

Dit alles zorgt er voor dat je een stapje harder en meer doet, nog meer je eigen mogelijkheden zoekt, vindt en ook nog eens benut. En het mooie is dat Marjolijn jouw proces ook met beide handen aangrijpt om zelf van te leren en groeien.

Kortom, als je zoekt naar een explosieve groei van jezelf als professional en persoon, dan is Marjolijn het lont dat je nodig hebt.

– Marc > By Marc Fotografie

 

‘IK KREEG PRECIES WAT IK NODIG HAD’

“Ik ben iemand die wel snel in een high vibe kan komen, maar samen met haar was het gewoon echt vuurwerk! Ze gaf me ook echt precies wat ik op dat moment nodig had…”

– Kristi > Who’s that spirit junkie

 

‘NIET NORMAAL DIE ENERGIE’

De meeste impact maakt altijd op mij als ik met je over m’n business praat. Dat ik altijd het gevoel krijg dat alles mogelijk is. Dat als ik wat wil, het direct omgezet kan worden in een plan en go!

En je leert me om financiële doelen na te streven. Dat je het dus echt ook voor jezelf moet doen. Je werkt voor een betere wereld maar ook een betere eigen wereld.

Ik krijg bij jou altijd het gevoel “je komt er wel Edyta”. Jij bent zo onvermoeibaar!! Niet normaal die energie. Die mis ik zelf nog weleens door mijn hsp en mijn karakter. Je bent dé business coach voor mij!

– Edyta > House of Green

 

‘EEN SUPER TOF TRAJECT WAT IK ECHT IEDERE ONDERNEMER KAN AANRADEN’

Ik had mijn salon inmiddels al 5 jaar maar liep echt letterlijk vast, merkte dat ik met meer tegenzin richting mijn werk ging en niet echt meer een gericht doel had. Het voelde echt alsof ik soms op de automatische piloot aan het werk was.

Eigenlijk al na de eerste sessie met Marjolijn werd mijn passie al getriggerd en dit is tijdens het traject het half jaar daarop volgend alleen maar meer geworden.

Marjolijn is eerlijk, oprecht en een coach met een ontzettende inspirerende creatieve geest. Ik heb helder waar ik nu sta en waar ik de komende jaren wil staan, en dit had ik zonder Marjolijn niet gekund. Het is een super tof traject wat ik echt iedere ondernemer kan aanraden! Dus dankjewel Marjolijn, ik heb ervan genoten!

– Robin > Salon Jij

 

‘EEN LIEF EN ALTIJD POSITIEF MENS, DIE INSPIREERT OM DOOR TE GAAN’

Ik heb je ervaren als een mooi inspirerend mens. Positief in elk woord en zet je aan tot mooie plannen en realisatie hiervan. Wie had dit gedacht… 3 jaar enorm hard knokken voor een mooi concept en locatie en telkens werden de deuren dicht gegooid.

Maar dankzij jou werden er openingen gemaakt en heb ik dingen gecreëerd waarvan ik nooit van mezelf had verwacht dat ik die skills had. Beslissingen gemaakt die grote impact hadden.

Maar wat zo fijn was, wanneer ik het even niet meer zag zitten kwam je er weer aan met je enorme dosis positiviteit en liet je me weer geloven in mezelf. En nu zijn dromen werkelijkheid geworden. Dank je wel Marjolijn, je bent een mooi mens en ik hoop dat je vele ondernemers mag inspireren en helpen aan hun droom!

– Trudi > True Beauty

 

‘JE KRACHT KOMT VANUIT JOUW NATUUR’

Jouw enorme doortastendheid heeft de meeste impact op mij gemaakt. Door de emotie (het voelen) die je in onze gesprekken hebt kunnen leggen, kon ik de kern boven krijgen.

Dagelijks heb ik nog veel aan jouw coaching. Als ik m’n hoofd laat hangen of denk dat ik iets niet kan, denk ik altijd aan jouw woorden. Dat het antwoord in mijn eigen kracht ligt en ik eigenlijk wel weet wat de oplossing is. Dit geeft mij weer nieuwe kracht om door te gaan.

Jouw enorme enthousiasme om met mensen te werken is bijzonder. Je kracht komt vanuit jouw natuur en dat maakt het echt. Je bent een mooi mens en dat helpt anderen verder.

– Eveline > Crafted by Eef

 

‘MARJOLIJN IS IEMAND VOL ENERGIE EN POSITIVITEIT’

Marjolijn is in staat mij boven mijzelf uit te laten stijgen. Het lijkt erop dat je het allemaal zelf doet en misschien is dat ook zo, maar met een veel beter resultaat dan wanneer je het zonder haar had bedacht.

Marjolijn is iemand vol energie en positiviteit. Dat werkt bijzonder aanstekelijk. Ze is scherp op het ‘waarom’ en vertaalt dat naar mogelijkheden. En in de omzetting van mogelijkheden naar actie stelt ze je de juiste vragen, denkt mee en pakt door.
Kritisch, maar op een prettige en doortastende manier. Een vakvrouw met kennis van haar vak en de ontwikkelingen die daarin spelen.

– Vanya > Flueres & Divaan

 

‘JOUW TRAINING WAS ECHT EEN CADEAU AAN MIJZELF’

Net naast mijn kern zat ik. Je weet wat je wil en wat je te doen hebt en toch er net naast zitten. Door deze training kwam ik in mijn kern, het werd scherp. De manier van kijken raakt de onderwerpen die belangrijk zijn in je leven en dus in je bedrijf. Stap voor stap dat helder te krijgen maakt je stevig in je kern. Een super waardevolle training die mij vleugels heeft gegeven en ook heel praktisch is. Een cadeau aan mezelf en dankbaar dat Marjolijn dit heeft gecreëerd.
– Marije > Elements of Me

 

VOOR MEER REVIEWS

Check m’n LinkedIn.

 

Volg @mybeautifullife 

Instagram feed

MY BEAUTIFUL LIFE

Velddijksestraat 4
6627 KD Maasbommel
T. 0633200300