Marjolijn Desmet

Leven en ondernemen vanuit hoofd, hart én ziel.

Op zoek naar mijn kern

Over mij

Als ik zou luisteren naar de labels die de buitenwereld op mij plakte, was ik nooit opgebloeid. 

Door de jaren heen ging ik me steeds meer richten op de buitenwereld. Op alles wat ‘normaal’ was. Presteren, doelgerichtheid, keihard knallen, wilskracht, slim denken, altijd mijn mening geven en opvallen door mijn enthousiasme en daadkracht. Vanuit mijn hoofd was ik me – geheel onbewust – aan het aanpassen aan mijn omgeving. Ik leefde vooral vanuit de mannelijke energie. Dat bracht me veel, maar ondertussen bleef een groot deel van mij ook onbenut. 

Maar vanaf jongs af aan leerde ik ook luisteren naar mezelf. Naar mijn eigen-wijsheid en intuïtie. Ik leerde, door soms heel hard te vallen en op te staan, wat wel én niet goed voor mij was. En dat het afwijken van de norm juist een blessing is. Ik moest alleen weer leren luisteren naar mijn volledige, eigen ik, mijn essentie, mijn diepe ‘zijn’. Ook mijn vrouwelijkheid en het kind in mij wilden een stem krijgen.

Toch is het makkelijker om in het hoofd te blijven. Lekker veilig. Niemand vond me zweverig of vaag en ik hoefde de zachte kanten van mezelf niet te laten zien. Maar stiekem was ik spiritueel en een voeler, alleen was ik er van overtuigd dat dat niet paste bij mijn nuchtere aanpakkersmentaliteit. Het vergde daarom veel moed om te zakken naar mijn hart en mijn volledige zelf te omarmen. In álle kwetsbaarheid. 

Zodra ik in m’n volledige zelf stapte, met alle mooie én crazy eigenschappen, ontstond er meteen meer ruimte. En-en, dat is juist zo waardevol. Want des te meer je jezelf bent, des te simpeler alles wordt. Ik gaf mijzelf, mijn leven en business opnieuw vorm, waardoor mijn innerlijke basis steeds helderder werd. Zo kan ik een Liefdevol Leider naar mezelf en anderen zijn.

Het leven heeft me zoveel geleerd. En ik leer nog steeds. Dat is het mooie ervan: iedere dag kun je groeien en werken aan je doelen. Ze weer verleggen. En opnieuw kiezen voor jezelf.

3

Kracht van het geheel

Ik geloof in de kracht van het geheel. Het hoofd (denken), het hart (voelen) en de ziel (weten). Je dualiteit omarmen, zodat er eenheid ontstaat. Dat is de kracht van liefdevol leiderschap. En die dualiteit is er altijd, daarom bied ik niet of of, maar en-en. Want waarom zou je kiezen? 

EN-EN

Ik ben een spirituele healer en energiewerker en tegelijkertijd heb ik een stevige achtergrond in NLP, sales, marketing, business innovatie én keiharde cijfers. Ik bied jou wat jij op dit moment nodig hebt om de volgende stap te maken. Van samen je aanbod aanscherpen tot energetische healing. Ik luister, zie, voel en verbind.

LIEFDEVOL LEIDERSCHAP

Ik ben een Liefdevol Leider voor mezelf én voor jou. Ik leer je je dualiteiten omarmen, zodat er eenheid ontstaat. Je gaat staan voor je waarde. En leef je vanuit rust, flow en vertrouwen. Want dat is de kracht van Liefdevol Leiderschap.

PERSOONLIJK

Professioneel, maar altijd liefdevol. Ik geef je guidance, stel reflecterende vragen, geef je inzichten en hou een glasheldere spiegel voor. Ik zie je, volledig. Ook de delen in jou die je zelf (nog) niet ziet. Mijn werkwijze is persoonlijk en informeel. Ik sta altijd voor, achter en naast je. 

PLEZIER

Werken met mij is een warm bad met een bruisbal aan positiviteit, liefde, humor en enthousiasme. Niets is te gek, want ik geloof in je. Ik ben je cheerleader, buddy, in-beweging-zetter en criticus in één. En er wordt gelachen. Heel. Veel. Gelachen. 

Dit zeggen klanten over mij.

‘MARJOLIJN IS ECHT ONE OF A KIND’

Ik was eigenlijk nog een oud verhaal aan het leven, terwijl ik naar een nieuw level mocht gaan. Coaching met Marjolijn heeft mij deze stap doen zetten, en zoveel meer.

Ik heb veel met business en mindset coaches gewerkt en hierin duizenden euro’s  geïnvesteerd, maar pas nu heb ik eindelijk een aanbod dat bij mij én voor mijn klanten past. Ik heb geleerd dat het echt allebei kan. En dat wie jij bent als persoon en je bedrijf echt samen gaan.

Wat ik heel fijn vind aan werken met Marjolijn is dat ze je echt ziet, wie je bent als mens en de waarde die je toevoegt. Ze is je personal cheerleader op alle facetten die je bent als persoon, maar kan je ook liefdevol een schop onder je kont geven.

Ze is heel motiverend en inspirerend. Het is een feestje om met haar te zijn. Ik durf nu veel groter te denken dan ik deed.

MANUELA – XOXO MARKETING

 

‘MARJOLIJN LEERT JE ECHT JEZELF TE ZIJN’

Naarmate we het traject startte kwam ik erachter dat je business hangt aan wie bent. En zonder dat helder te hebben, kun je ook niet groeien met je business.

Marjolijn leert je echt jezelf te zijn en te groeien op een manier die past bij jou. Ze voelt wie jij als persoon bent en past het coachingstraject daarop aan. Zo wilde ik meer leren over de wet van aantrekking en spiritualiteit en hoe mij dat kon helpen naar succes. Marjolijn vormt zich naar wat je nodig hebt en heeft altijd de juiste antwoorden en kennis om je te laten groeien naar een heel hoog niveau. Zij gaat zoveel dieper, ze kijkt echt naar wie jij bent en wat jij en je business nodig hebben.

Samen met de fijne vibe en om wie zij is, zou je voor Marjolijn moeten kiezen als je echt op jouw manier wilt groeien.

LARA – LARA DEELT

 

‘JIJ BENT VEEL MEER DAN JE BUSINESS’

Het is een intensief traject, en soms ook wel confronterend. Ik heb geleerd dat groeien soms ook een stapje opzij doen is. En dat ik mezelf op 1 moet zetten. Want, als het niet goed gaat met mij, uit zich dit ook in mijn business.

Marjolijn is lief, open en zorgzaam, maar is ook niet bang je de waarheid te zeggen. Ze stelt de juiste vragen en dat heeft me meerdere malen doen verbazen. Ze zorgt ervoor dat je, door die juiste vragen te stellen, je op het juiste pad terecht komt.

Het stukje vrijheid dat ik hierdoor als ondernemer gekregen heb, waardoor ik iets luchtiger en ook strategischer ben gaan kijken naar mijn bedrijf, is de investering meer dan waard.

Ik zal iedere ondernemer die enigzins twijfelt in het ondernemerschap, aanraden om naar Marjolijn te gaan. Zolang ze nog maar wel voldoende tijd voor mij overhoudt!

BERNADETTE – SALON LYCKA

 

Liefdevol leiderschap nemen - My Beautiful Life

Geboren ondernemer

Naast een energetische en spirituele aanpak, heb ik ook een doorontwikkelde zakelijke kant. Vanuit retail management rolde ik als bedrijfsleider de financiële wereld in. Een hevige burn-out gaf mijn carrière een draai: ik vond mijn weg naar mezelf als ondernemer en kwam erachter dat dit is wie ik écht ben.  

Inmiddels ben ik 10 jaar ondernemer. In dat decennium heb ik meerdere bedrijven opgericht. Van een marketing-communicatie-event business en een damesnetwerk tot een communicatie en branding bureau met zzp’ers. En uiteraard: My Beautiful Life. Gepokt en gemazeld, dus. 

Ik ben een geboren ondernemer, marketing-communicatie en branding strateeg, creative thinking facilitator en Master in NLP. Maar ik ben óók Master-Teacher in zes soorten Reiki en volg nu een opleiding tot medium-healer. Op deze manier combineer ik Oosterse filosofie en helend energiewerk met het Westerse, pragmatische en zakelijke denken. 

Ik gun jou levenslang plezier

Mijn mentorstijl is chronisch positief, enthousiast, aanmoedigend, liefdevol, betrokken, soms scherp en altijd eerlijk. En veel lachen, vind ik erg belangrijk. Ik werk met branding, marketing en business strategie, mannelijke en vrouwelijke energie, NLP, het bewuste en onbewuste, healing en spiritualiteit. Mijn doel is om jou te leren naar je intuïtie te luisteren. Volledig in jezelf te geloven. Om je sterk te verbinden met je hart, hoofd en ziel. Een laag (of meer) dieper te gaan. 

Nogmaals: niet of-of maar én-én. Belemmerende patronen doorbreken. En op je eigen-wijsheid sturen. Een betere coach dan jijzelf is er niet, want jij weet – bewust of onbewust – precies wat je wil en wat je daarvoor nodig hebt. Daarbij leer ik je hoe je jouw business inricht zodat deze past bij hoe jij wil leven. Bij wie jij in essentie bent. Coaching waar je levenslang plezier van hebt!

Volg @marjolijn.desmet

Instagram feed

MY BEAUTIFUL LIFE

Velddijksestraat 4
6627 KD Maasbommel
T. 0633200300