Reset & Reconnect Event

13 januari 2023 – 100% klaar voor jouw mooiste zelf.

Wil jij met je diepste essentie verbinden?

Jouw unieke waarde naar boven halen?

De connectie tussen je hoofd, hart en ziel versterken?

Oude overtuigingen en patronen helen en loslaten?

Nieuwe gewoonten en overtuigingen programmeren?

Naar je eigen-wijsheid (intuïtie) leren luisteren?

Jouw unieke inner-coach team ontdekken?

Transformeren op alle niveaus van (on)bewustzijn?

Je nieuwe, allermooiste verhaal leven?

Een Liefdevol Leider worden?

Je zakelijke en persoonlijke doelen in een helder actieplan gieten?

Verbinden met andere topvrouwen op een betoverende locatie?

MarjolijnDesmet_Werkwijze_Coaching

“Een magische dag met bezielde, bijzondere ondernemers en een high impact transformatie!”

Het Reset & Reconnect Event begint over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kies jij voor jezelf en je geluk?

Haal het allerbeste uit jezelf en 2023!

‘Marjolijn, wat doe je eigenlijk?’ Deze vraag kan ik moeilijk beantwoorden. Want mijn missie en resultaat is niet te vatten in een elevator pitch.

Ik wil de wereld mooier maken. Impact en verandering brengen. Liefdevolle Leiders creëren. Helen. Inspireren. Ondernemers helpen in hun mooiste zelf te stappen. Hen te connecten met hun hoofd, hart en ziel. Zodat ze hun eigen inner coach team hebben, altijd. Hun leven en business lichter en grootser maken. Helderheid bieden. Meebouwen aan hun missie. Transformeren. Een nieuw verhaal laten leven. Meer geluk en liefde brengen.

En ik weet dat ik niet de enige ben. Iedere vrouw die ik coach en de laatste tijd ontmoet wil hetzelfde: we willen onze unieke waarde met de wereld delen. Omdat de tijd is aangebroken.

Maar er is een bekende valkuil: je laat je verleiden om je constant aan te passen, omdat de buitenwereld dat van je verwacht. Of je blijft doorgaan omdat je nu eenmaal een bepaalde keuze hebt gemaakt, terwijl je stiekem doodongelukkig bent. Kortom: je leeft het verhaal van een ander of je oude zelf.

En dat is bullshit. Deze nieuwe tijden vragen om nieuwe regels. Nieuwe leiders. En een nieuw verhaal. Ook jij mag jouw verhaal herschrijven. Je groeit en daar horen veranderingen bij: soms past wat je al jaren doet gewoon niet meer bij jou als persoon. Ook jouw business en bijbehorende doelen mogen – moeten zelfs – mee groeien in die veranderingen.

Tijdens het Reset & Reconnect Event breng ik, naast mijn eigen persoonlijke verhaal, mijn zakelijke en spirituele kennis samen. Gaan we helen en transformeren, terwijl we daarna actiegericht aan de slag gaan. Met bewezen methodes. Mannelijk en vrouwelijk, concreet en energetisch, Westers en Oosters, met inspirerende ondernemers… alles komt aan bod om van 2023 jouw mooiste jaar te maken.

Ook heb ik een Inspiratietalk met Vera Winnemuller. Deze ultieme girlboss is getransformeerd van ongelukkige eenpitter naar business owner met 2 bedrijven en 6 man personeel. We gaan in op haar grootste lessen en stappen hoe zij  haar mooiste zelf is gaan leven.

De dag is van 10:00 tot uiterlijk 17:00. Inclusief een weldaad aan gezond eten en een borrel als afsluiting. Op een betoverende locatie, ook wel bekend van Married at First Sight. Leuk feitje waar ik later pas achter kwam. Als dat geen extra goede reden is? 😉

Omdat je niks minder verdient.

“Schrijf je eigen verhaal, jij bent de Liefdevol Leider over je leven én business”

Leef jouw mooiste verhaal.

JUIST op vrijdag de 13e 😉

Dit Reset & Reconnect Event gaat over jouw echte verhaal: Wie ben jij en wat is jouw unieke missie in de wereld?

De dag zelf is een combinatie van energiewerk, healing, spiritualiteit, visualisaties, mannelijke en vrouwelijke energie, herprogrammeren van patronen en overtuigingen, gedragsverandering, systemisch werk, business strategie en concrete doelen met actieplan voor 2023. Al mijn skills, westerse zakelijke kennis en oosterse healing en energiewerk en ervaringen breng ik samen in deze dag.

We werken met bewezen methoden en technieken die gebruikt worden door de grootste topondernemers, motivators, en topsporters. Gemixt in mijn eigen, unieke magic cocktail.

En dit doen we juist op vrijdag de 13e, omdat wij zelf ons geluk bepalen. Ben jij erbij op 13 januari 2023? Grijp dan nu je early bird ticket met 50% korting!

 

MarjolijnDesmet_ResetReconnectEvent

Het programma*

09:30  Inloop bij Buitenplaats Sparrendaal

10:00  Start ochtendprogramma Analyse, Reset & Reconnect (inclusief korte pauze)

13:00  Genieten van een heerlijke, gezonde vega(n) lunch

13:45  Start middagprogramma met Inspiratietalk Vera Winnemuller, & Level Up actieplan (inclusief korte pauze)

16:15  Borrel, netwerken en napraten

17:00  Einde

*Tijden kunnen wat afwijken. Ik maak het programma 100% definitief op basis van afstemming op de deelnemers en wat er nodig is voor een onvergetelijke dag.

Manuela

“Wat ik heel fijn vind aan werken met Marjolijn is dat ze je echt ziet, wie je bent als mens en de waarde die je toevoegt. Ze is je personal cheerleader op alle facetten die je bent als persoon, maar kan je ook liefdevol een schop onder je kont geven.

Ze is heel motiverend en inspirerend. Het is een feestje om met haar te zijn. Ik durf nu veel groter te denken dan ik deed.”

MANUELA WARNAR

“Ik was eigenlijk nog een oud verhaal aan het leven, terwijl ik naar een nieuw level mocht gaan.”

RRevent_Whatsapp1
RRevent_Whatsapp2

Stap in jouw mooiste zelf.

De systemen kunnen niet veranderen, zolang er geen alternatief is. Daarom ben jij, lieve leider, zo hard nodig. We hebben allemaal de mogelijkheid om onszelf en ons leven (opnieuw) vorm te geven. Om oude verhalen los te laten en nieuwe verhalen te leven. En hoe dichter we bij onszelf komen, hoe makkelijker dat gaat. In je leven én je business. Onrust en druk maken plaats voor balans, nieuwe ruimte en flow. Dit Reset & Reconnect Event geeft je deze kans.

Het wordt een dag van innerlijk werk, leiderschap en concrete doelen en acties. Van loslaten en een nieuwe start maken. Het beste van beide werelden, omdat dát het nieuwe systeem is.

Marjolijn_Desmet_1op1_coaching
Laura

“Marjolijn combineert het zakelijke met het spirituele. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze mij relaxter heeft gemaakt als ondernemer en mij dichter bij mijn gevoel heeft gebracht. Maar ze vertaalt dat gevoel vervolgens wél door naar het zakelijke: doelen stellen, plannen maken, wat zijn de concrete stappen om te nemen? Hierdoor heb ik mega sprongen gemaakt en ging ik ruim over mijn omzetdoel heen!”

MARLOU VAN LEEUWEN

Marjolijn is heel goed in dat vast te pakken wat er onderbewust afspeelt. En je zo te laten groeien.”

Wat krijg je?

Een dag vol magie en concrete actie.

Door de jaren heen heb ik mijn unieke Level Up methode ontwikkeld waarmee je verbindt met je eigen-wijsheid, en je leven en business lichter, simpeler en doeltreffender maakt. We ruimen oude patronen en wat je niet (meer) dient op, helen, herprogrammeren en transformeren. Reset, Reconnect & Level Up!

En nu is het tijd dit breder te brengen. In één magische dag neem ik jou en andere fantastische ondernemers mee op deze Level Up reis. Van blokkades en patronen liefdevol helen, opruimen wat je niet meer dient (Marie Kondo style), verbinden met ambitieuze waardebrengers en jouw nieuwe verhaal in een concreet actieplan gieten. Leer van mijn eigen verhaal en die van ultieme girlboss Vera Winnemuller. Verbind met fijne vrouwen die de wereld gaan veranderen. Ondergedompeld in een prachtige setting met heerlijke verwennerij. Want je verdient niets minder.

Groei als mens, leider én ondernemer en creëer je echt je allermooiste leven tijdens het Reset & Reconnect Event.

Can I get a hell yes!? Boek snel jouw early bird ticket hier!

RESET

Breng je huidige situatie op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch niveau in kaart. Welk oud verhaal leef je nu en mag je loslaten? Waar zitten je blokkades en belemmerende overtuigingen? Hoe is je balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie? Hoe kan het lichter, beter, anders? 

RECONNECT

Wat wil jij echt? En waarom? Wat zijn jouw dromen en doelen? Hoe ziet jouw allermooiste zelf en leven eruit, en hoe past je business daarbij? De ruis eraf en volledig verbonden met jouw kernwaarden. Connect met jouw hoofd, hart en ziel. Tijd voor een nieuw verhaal. Vol zelfliefde en zelfkennis naar  zelfvertrouwen.

LEVEL UP

Zodra jij jouw ‘eigen ik’ ontdekt, inclusief alle mooie én crazy eigenschappen, ontstaat er ruimte. Als jij helemaal jezelf bent, wordt alles veel simpeler. Herontwerp je leven en business met een concreet actieplan, om zo de basis van wie jij bent stevig te ownen. En zo is 2023 de start van jouw allermooiste leven!

Pak nu je early bird korting!

Tot en met 30 november 2022 scoor je één van de maximaal 50 tickets voor 222,- in plaats van 444,-. Don’t miss it!

Veelgestelde vragen.

Wanneer is het?

Het Reset & Reconnect Event is op vrijdag 13 januari 2023. Waarom de 13e? Omdat jij altijd je geluk en mooiste verhaal kunt leven. Juist op deze dag is dat een mooie reminder.

Het event begint om 10:00 (09:30 inloop) en eindigt maximaal 17:00.

Wat levert het me op?

Wow, waar moet ik beginnen?! Op deze dag ga je leren om te kiezen voor jezelf. Voor wat jij écht belangrijk vindt en past bij wie jij bent. Wie jij wilt zijn. Je leert meer te sturen vanuit je innerlijke eigen-wijsheid.

Je gaat staan voor je roeping en wat jij deze wereld te bieden hebt. Je gaat ruimte creëren, essentiële keuzes maken en je bedrijf zo inrichten dat het je vervult met plezier. Dat het ondernemen (weer) licht en vrij voelt en je creativiteit en energie groeit. Je maakt de wereld een stukje mooier met jouw prachtige missie! En met de tools, kennis, coaching van mij, een inspirerend verhaal van een ultieme girlboss en connectie met andere topvrouwen leer je jouw missie te verpakken in een krachtig actieplan om 2023 te rocken!

Wat kost een ticket?

Profiteer tot en met 30 november 2022 van de early bird prijs van 222,-. Daarna gaat de prijs omhoog naar minimaal 444,-. Ja, ik heb iets met cijfers 😉

Hoeveel plekken zijn er?

Ik ga dit magische event organiseren voor maximaal 50 vrouwelijke ondernemers.

Waar vindt het event plaats?

Ken je Married at First Sight? Nou, daar! Op de betoverende locatie Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg vindt dit magische event plaats.

Hoe ziet het programma eruit?

We gaan deze dag aan de slag met alle niveaus van jouw zijn. Concreet en praktisch ontmoet spiritueel en energetisch. Mannelijke en vrouwelijk in harmonie, zodat jij het mooiste uit jezelf haalt. Het wordt een dag van uitersten in de perfecte balans!

We gaan samen een overgetelijke bubbel in. Inclusief een heerlijke, gezonde lunch en borrel met de andere fijne ondernemers.

Het programma*

09:30  Inloop bij Buitenplaats Sparrendaal

10:00  Start ochtendprogramma Analyse, Reset & Reconnect (inclusief korte pauze)

13:00  Genieten van een heerlijke, gezonde vega(n) lunch

13:45  Start middagprogramma met Inspiratietalk Vera Winnemuller, & Level Up actieplan (inclusief korte pauze)

16:15   Borrel, netwerken en napraten

17:00  Einde

*Tijden kunnen wat afwijken. Ik maak het programma 100% definitief op basis van afstemming op de deelnemers en wat er nodig is voor een onvergetelijke dag.