Plan een gratis strategiesessie.

En zet de eerste concrete stappen naar jouw dromen en verlangens!

Tijdens deze call gaan we in op jouw doelen. En sparren we over welke stappen je te nemen hebt om deze te bereiken. Ik kijk met veel plezier uit naar ons gesprek en jouw groei!

MarjolijnDesmet_Strategiesessie1

Wat bespreken
we tijdens deze
strategiesessie?

1. Je toekomst
We zoomen in op wat je het allerliefst wil bereiken. Je voelt het succes in elke vezel van je lijf, alsof je er al bent. Het resultaat is glashelder.

2. Je blokkade en kansen
Ik geef je mijn visie op waar je grootste kansen liggen, plus wat je nu tegenhoudt om écht door te breken.

3. Je stappenplan
Ik vertel je hoe jij jouw grootste verlangen waarmaakt. Lekker praktisch en concreet.

Hier doe ik het voor.

Social proof 10
Social proof 9
Social proof 8
Social proof 2
Social proof 11
Social proof 5
Social proof 7
Social proof 3

Voor wie is deze strategiesessie?

Voor ambitieuze ondernemers die al lekker gaan met hun business, maar weten dat er meer in hen zit! 

Je rockt wat je doet.

Dat is te zien in de kwaliteit die je levert, de blije klanten en de stappen die je hebt gezet.

Het gaat best goed. Qua omzet en klanten heb je eigenlijk niks te klagen. Maar je hebt dromen. Het knaagt ergens. Je voelt een diep geworteld verlangen om meer uit jezelf te halen. Je wil meer groei, meer vrijheid, meer balans, meer werkgeluk. En vanuit daar nog meer impact maken. Je bent klaar om door je eigen plafond heen te breken en écht next level gaan.

Je wil meer. En dat verdien je ook.

Voor ondernemers die:

✓ Al een omzet draaien van minimaal €60.000 per jaar.

✓ Willen groeien als mens én ondernemer.

✓ Lichter willen leven en ondernemen, met grootse resultaten.

✓ Geïnteresseerd zijn in mindset en spiritualiteit.

Voel je je aangesproken? Plan dan je strategiesessie in en dan zetten we samen de eerste stappen naar jouw doel. Ook ontdekken we hoe ik je eventueel verder kan helpen.

De strategiesessie is gratis en 100% vrijblijvend.

Let op: Is dit voor jou (nog) niet van toepassing? No worries! Check dan de online training Bouw je Droombusiness.

 

Met wie ga je
in gesprek?

Hi, ik ben Marjolijn. Als meervoudig geschoold spirituele healer en energiewerker zie ik verder dan wat lijkt. Ik tune in op jouw hoofd, hart en ziel.

Daarnaast heb ik een stevige achtergrond in NLP, sales, marketing, persoonlijk en zakelijk leiderschap, business innovatie én keiharde cijfers.

Broodje nuchter belegd met spiriwiri noem ik het zelf.

Ik bied jou wat jij op dit moment nodig hebt om de volgende stap te maken. Om lichter te leven en toch groots te ondernemen. Van samen je aanbod aanscherpen tot energetische healing. Ik luister, zie, voel en verbind.

MarjolijnDesmet_Strategiesessie_Wiebenik

Happy People – Great Results

‘RELAXTER ONDERNEMEN MET EEN RECORD OMZET’

Voordat ik het traject startte wist ik dat ik het anders wilde, maar ik kon er nog niet helemaal de vinger opleggen. Marjolijn ziet die blinde vlekken! Ze is heel goed in dat vast te pakken in wat je zelf niet altijd ziet en wat er onderbewust afspeelt. En je zo te laten groeien.

Ik heb nu een helder 1:1 aanbod, gewerkt aan mijn moneymindset, ik ga verhuizen naar een nieuw kantoor én ik heb een record omzet gehaald.

Dit traject combineert het zakelijke met het spirituele. Dit heeft ervoor gezorgd dat Marjolijn mij relaxter heeft gemaakt als ondernemer, mij dichter bij mijn gevoel heeft gebracht. Maar ze vertaalt dat gevoel vervolgens wél door naar het zakelijke: doelen stellen, plannen maken, wat zijn de concrete stappen om te nemen? Hierdoor heb ik mega sprongen gemaakt en ging ik ruim over mijn omzetdoel heen!

MARLOU VAN LEEUWEN

'DE LIVEDAGEN ZIJN ECHT MAGISCH'

Ik heb in 2017 al een traject bij Marjolijn gedaan en hieruit ontstond mijn droombusiness. Nu wilde ik verder groeien als mens en ondernemer en wist ik dat ik bij Marjolijn moest zijn.

Ik heb leren loslaten en ondernemen vanuit m'n hart. Ik ben een betere werkgever geworden en ben met mijn team echt gaan bouwen aan m'n bedrijf. Ik heb mijn omzet verdubbeld terwijl ik minder ben gaan werken, voel me gelukkiger en heb meer energie!

Marjolijn combineert zakelijk met spiritueel. Ze is energiek, een beetje gek, zorgzaam en super inspirerend. Ze weet precies wanneer ze de juiste vragen moet stellen.

De livedagen zijn echt magisch! In een paar uur kun je zoveel doen met elkaar, van marketingstrategieën tot blokkades doorbreken, alles komt aan bod.

VERA - THE I-BROW FACTORY & VERA WINNEMULLER COACHING

'MARJOLIJN IS ECHT ONE OF A KIND'

Ik was eigenlijk nog een oud verhaal aan het leven, terwijl ik naar een nieuw level mocht gaan. Coaching met Marjolijn heeft mij deze stap doen zetten, en zoveel meer.

Ik heb veel met business en mindset coaches gewerkt en hierin duizenden euro's  geïnvesteerd, maar pas nu heb ik eindelijk een aanbod dat bij mij én voor mijn klanten past. Ik heb geleerd dat het echt allebei kan. En dat wie jij bent als persoon en je bedrijf echt samen gaan.

Wat ik heel fijn vind aan werken met Marjolijn is dat ze je echt ziet, wie je bent als mens en de waarde die je toevoegt. Ze is je personal cheerleader op alle facetten die je bent als persoon, maar kan je ook liefdevol een schop onder je kont geven.

Ze is heel motiverend en inspirerend. Het is een feestje om met haar te zijn. Ik durf nu veel groter te denken dan ik deed.

MANUELA - XOXO MARKETING

Naarmate we het traject startte kwam ik erachter dat je business hangt aan wie bent. En zonder dat helder te hebben, kun je ook niet groeien met je business.

Marjolijn leert je echt jezelf te zijn en te groeien op een manier die past bij jou. Ze voelt wie jij als persoon bent en past het coachingstraject daarop aan. Zo wilde ik meer leren over de wet van aantrekking en spiritualiteit en hoe mij dat kon helpen naar succes. Marjolijn vormt zich naar wat je nodig hebt en heeft altijd de juiste antwoorden en kennis om je te laten groeien naar een heel hoog niveau. Zij gaat zoveel dieper, ze kijkt echt naar wie jij bent en wat jij en je business nodig hebben.

LARA – LARA DEELT

“Marjolijn
leert je echt jezelf
te zijn”

Sounds good?

Plan jouw call in en dan spreken we elkaar snel!